0%

O nama

Mi pravimo razliku.

“Si vis pacem para bellum” najpoznatija latinska izreka u vezi sa strategijom i načinom ostvarivanja ciljeva, sa kojom smo se i mi identifikovali i osnovali PARABELLUM. Za nas su integritet i profesionalnost od najveće važnosti.

Parabellum je tim stručnjaka koji poseduje višedecenijska iskustva iz domena operativnog rada, policijskog interventnog rada, obezbeđenja objekata od vitalnog značaja, obezbeđenja najviših državnika i delegacija, programiranja i softverskih rešenja, bezbednosno tehničkih rešenja, i mnogih drugih, koji se udružio pod jednim imenom sa ciljem izgradnje jedinstvenog projekta koji je u stanju da savlada sve bezbednosne izazove i unapredi poslovanje baš svakog klijenta koji se odluči za saradnju sa nama.

Naša dinamična i inovativna kompanija posvećena pružanju inovativnih bezbednosnih rešenja kako našim klijentima. Ponosni smo što pružamo čitav niz usluga upravljanja zaštitom i posvećeni smo kontinuiranom poboljšanju sadržaja i kvaliteta. Kvalifikovani i iskusni profesionalci posvećeni su rastu i unapređenju bezbednosnih usluga.

Svi naši službenici obezbeđenja su visoko obučeni i podložni su stalnom nadzoru. Verujemo da je naše najvažnije bogatstvo naše osoblje i za to uvek tražimo najbolje ljude sa tržišta. Uvek negujemo svoje osoblje i pružamo mu bolju priliku da razviju svoje veštine i znanja kako bi mogli razviti uspešnu karijeru u industriji bezbednosti.

Mi pružamo visok standard sigurnosti koji u potpunosti zadovoljava potrebe i težnje naših klijenata, i naša vizija je da budemo vodeći visokokvalitetni provajder zaštite koji razume potrebe klijenata koji evoluiraju. Shvatamo da je svaka situacija jedinstvena. Verujemo da svaki klijent zaslužuje prilagođeno bezbednosno rešenje. Vaša zaštita je previše važna da biste to učinili na bilo koji drugi način. Zato naši stručnjaci za bezbednost izdvajaju vreme da u potpunosti analiziraju i razumeju vaše potrebe, a tek onda osmisle i preporučuju sveobuhvatno rešenje koje u potpunosti ispunjava vaše specifične zahteve. Naš prvi prioritet je pronalaženje pravog rešenja za vaš dom ili posao. Cenimo priliku da zaštitimo ono što vam je najvažnije. Ne shvatamo odgovornost olako.

Naša posvećenost je da našim kupcima pružimo najbolju dostupnu sigurnost, 24 sata dnevno, svakog dana u godini. Bilo da je reč o provali, požaru ili nekoj drugoj vanrednoj situaciji, spremni smo da odgovorimo u bilo kom trenutku.

Mi pravimo razliku.

Nove kancelarije i nove usluge naše firme

Наш рекламный ролик на русском языке