Parabellum licencirani tim stručnjaka dizajnira, vrši instalaciju, odžava i 24/7 uživo nadgleda sisteme bezbednosti svojih klijenata širom Srbije.

Tradicionalni sigurnosni sistemi su reaktivni. Oni obično čekaju okidač da bi se oglasio alarm i obavestila policija NAKON što su nepoželjna lica već na vašem imanju. To često rezultira lažnim pozivima, odloženim vremenom reakcije policije i većom šansom da nepoželjna lica pobegnu.

Parabellum monitoring centar zasnovan na najnaprednijoj tehnologiji servera i video nadzora sa pametnom video analitikom koja koristi brojne efikasne alate kao što su detekcija nepoželjnih lica u štićenoj zoni koja radi u sinergiji sa najnovijom tehnologijom prepoznavanja ljudskog tela, nestanak predmeta, zaboravljen predmet, detekcija zvuka i pokreta, detekcija i prepoznavanje lica, prepoznavanje registarskih tablica što u velikoj meri smanjuje mogućnost lažnog alarma. Naše visoko obučeno osoblje nadgleda ključne delove vaše imovine kako bi pomoglo u sprečavanju zločina pre nego što se dogode. Mi ne čekamo alarme.

Mi pratimo i procenjujemo sumnjive aktivnosti u realnom vremenu. Naši obučeni operateri aktiviraju zvučnike na mestu gde se pojavilo nepoželjno lice i obaveštavaju ga da je pristupio štićenoj zoni, nakon čega obično odlaze sa vašeg imanja pre nego što dođe do kriminalne aktivnosti. Zovemo policiju sa izveštajem uživo o provalnicima često PRE nego što provale ili naprave štetu.
Umorni ste od samostalnog pretraživanja video zapisa? Parabellum ima odeljenje koje pregleda sve relevantne kamere kako bi pružilo koncizan rezime onoga što se dogodilo na kameri sa povezanim podacima policijskih izveštaja, ako su dostupni. Parabellum odeljenje za video analizu pomaže klijentima da uštede vreme i novac pružajući prilagođen izveštaj koji pomaže u isporuci video dokaza.