Parabellum pruža celokupno rešenje za sve grane industrije u kojima se koriste motorna vozila (Poljoprivredna proizvodnja, Kamionski transport, građevinske firme, naftna industrija, taxi udruženja, kurirske službe, železnica, gradsko saobraćajno preduzeće, gradska čistoća, gradsko zelenilo, kao i mnoge druge privatne firme koje poseduju vozni park).

Streemax je kompanija koja je već 18 godina striktno posvećena razvoju sistema za mobilni video nadzor i praćenje vozila zasnovanih na primeni veštačke inteligencije. Cilj ove kompanije, a ujedno i Parabelluma nije da pruži klasično GPS praćenje vozila, već da pruži kompletno rešenje specifično za vrstu poslovanja i tip vozila (kamion, cisterna, autobus, taxi itd.) počevši od bezbednosti vozača, putnika kao i drugih učesnika u saobraćaju, pa do detaljnih statističkih analiza brojnih faktora koji mogu u znatnoj meri unaprediti poslovanje.

Svi naši sistemi za nadzor i praćenje vozila su vrhunskog kvaliteta, izrađeni od najkvalitetnijih materijala, otporni na potres, koristeći šestopinske avio konektore i naoružani najnaprednijom i na tržištu jedinstvenom tehnologijom koja pruža brojne softverske mogućnosti. Znajući glavne uzroke nastajanja saobraćajnih nezgoda (nepoštovanje propisane distance između vozila, vožnja u suprotnom smeru, umor vozača, nepažnja vozača, bočni mrtvi uglovi, prebrza vožnja), razvijen je sistem koji će prevenirati sve ključne faktore koji dovode da nastanka problema. Neke od ključnih tehnologija su: BSD (blind spot detection), ADAS (advanced driver asistant system), DSM (driver status monitoring). Takođe neke od osnovnih funkcija našeg sistema su praćenje nivoa goriva u rezervoaru i detekcija naglog pada nivoa, detekcija otvaranja poklopca rezervoara, detekcija otvaranja prikolice kamiona, brojanje ljudi u autobusu ili vozu, detekcija prekoračenja brzine, praćenje vozila u realnom vremenu, dvosmerna komunikacija sa vozačem, detekcija otvaranja vrata vozila i mnoge druge.