Kompanija Parabellum DOO poseduje tim za tehničku podršku koji je dostupan 24/7. Tim je sačinjen od licenciranih stručnjaka za postavku održavanje tehničkih sistema bezbednosti.

Svaki sistem zaštite nakon postavke i instalacije na Vašem objektu zahteva redovno i preventivno održavanje. U zavisnosti od tipa opreme, uslova rada i drugih parametara određujemo optimalni vremenski interval u kojem se vrši kontrola i servis Vašeg sistema za zaštitu.

Redovni preventivni pregledi, testiranje i čišćenje doprinose da vaš sistem radi bez zastoja i time se vrši dijagnoza u kakvom se stanju nalaze uređaji i oprema koju posedujete. Svaka servisna intervencija na vašoj opremi za obezbeđenje se upisuje u servisni list koji dobijate na uvid i na taj način se vodi evidencija o ispravnosti i sigurnosti sistema koji posedujete.

Svaki vid sabotaže i pokušaj remećenja vaših uređaja za zaštitu se detektuje u našem monitoring centru i obaveštava tehničku službu koja izlazi na teren i otklanja sve uzroke koji remete rad vašeg sistema zaštite.